Gilwell Brexbachtal - Springbreak 10 - 17 april 2021*

2020 gaat de boeken in als een bijzonder jaar. Dat staat vast. Je hebt het voor je kiezen gekregen. Persoonlijk, in je werk en ook als vrijwilliger bij Scouting. Het laat zien dat we flexibel zijn, kunnen meebewegen, dat we tegenslagen kunnen overwinnen. Maar het eist ook zijn tol. Het kostte energie, Je hebt mensen van wie je houdt niet kunnen zien, of van afstand misschien. Dit voorjaar organiseren wij een Spring Break in Brexbachtal. Tijd om vrijheid te vinden. Tijd om wat tijd voor jezelf te nemen.

• Cursusweek  10 - 17 april 2021*
  • Kosten €325,-

Springbreak1

Disclaimer

We leven momenteel in een onzekere tijd. Zo weet niemand hoe zich het Corona-virus zich de komende tijd zal ontwikkelen. Dat betekent dat maatregelen die nu versoepeld worden, in de komende maanden wellicht weer strakker worden. Dat kan impact hebben op de planning en/of locatie van de Najaars Gilwell training waarvoor jij je wilt opgeven. Wij willen jou natuurlijk graag een mooie ervaring bieden en zullen er alles aan doen om de training door te laten gaan. We behouden ons echter wel het recht voor om, indien noodzakelijk, óf de locatie te wijzigen (bijvoorbeeld naar een locatie in Nederland), óf de tijdsplanning (bijvoorbeeld verplaatsen van de training naar najaar 2021), óf – in het slechtste geval – de hele training te annuleren. Uiteraard informeren we je in deze gevallen zo snel mogelijk.

Mitchel volgde zijn training in Brexbachtal

"Mijn Gilwell training heeft me handvatten geboden om mijn grote leergierigheid en brede interesse juist positief in te zetten in een team. Ik weet nu wat mij drijft om me in te zetten voor Scouting en wat me energie geeft. Daar leg ik nu mijn focus."