Elk jaar vinden er een aantal trainingen plaats. Vaak een training van een week en een training van 2 lange weekenden. Daarnaast is er soms een afwijkende training. Je kan dan denken aan een trektocht, een zeilende of bijvoorbeeld een Huttentocht rondom Kandersteg. Houd de website en Social Media in de gaten, dan ben je altijd op de hoogte!

Gilwell Kandersteg 2020

kandersteg 4 vol

Ben jij een avonturier en durf jij het aan om jouw Gilwelltraining in de mooie Scouting omgeving van Kandersteg te doen? Kijk dan verder!

Gilwell Najaarstraining 2020

najaar2020 comingsoon

Er wordt nog hard gewerkt aan deze training, maar de datum staat vast! 17 t/m 24 oktober!

Wil je op hoogte blijven?

Volg on dan op Facebook en Instagram en geef je op voor onze nieuwsbrief!

Mitchel volgde zijn training in Brexbachtal

"Mijn Gilwell training heeft me handvatten geboden om mijn grote leergierigheid en brede interesse juist positief in te zetten in een team. Ik weet nu wat mij drijft om me in te zetten voor Scouting en wat me energie geeft. Daar leg ik nu mijn focus."