Gilwell Voorjaarstraining 2024

Tijdens de voorjaarstraining 2024 gaan we spelen! Weet jij hoe je zorgeloos en schaterlachend kan genieten van een spel? In deze gilwelltraining is het thema dat je nooit te oud bent om te spelen. Door middel van spel gaan we samen ontdekken waar je krachten liggen en welke verbeterpunten je moet aanpakken om te groeien als scoutingleider. Lol maken en serieus spelen, zoals elke scout dat doet. Schrijf je in!

voorjaar24 plus button

• Kennismaking dag: zondag 25 feb, op het LSC in Leusden
  • Weekend 1: donderdagavond 29 feb t/m zondag 3 maart
  • Weekend 2: donderdagavond 14 mrt t/m zondag 17 maart

SupriseGilwell

Zin in een verrassend avontuur met onbekende bestemming? Vind je het leuk om van bijna niets, iets geweldigs te maken en loop jij met gemak én plezier minstens 10 km per dag met volle bepakking? Dan is dit dé training om je voor in te schrijven.

suprise24 plus button

Gilwell Schotland 2024: 13 - 22 september

Gilwelltraining in het prachtige Schotland. Met de boot over vanaf IJmuiden naar Newcastle en met OV naar Schotland reizen met elkaar. Onderweg maak je kennis met degene met wie je dit avontuur gaat beleven. Al daar zullen we wandelen door de Highlands en actieve outdooractiviteiten ondernemen. Kan jij deze uitdaging aan? Meer informatie vind je en opgeven kan hier!

schotland plus button

Gilwell Najaarstraining Brexbachtal 2024

Heb jij zin in een avontuur en is het tijd voor een cadeautje voor jezelf? Noteer dan alvast deze data: 19 – 26 oktober 2024

najaar24 plus button

Mitchel volgde zijn training in Brexbachtal

"Mijn Gilwell training heeft me handvatten geboden om mijn grote leergierigheid en brede interesse juist positief in te zetten in een team. Ik weet nu wat mij drijft om me in te zetten voor Scouting en wat me energie geeft. Daar leg ik nu mijn focus."