Elk jaar vinden er een aantal trainingen plaats. Vaak een training van een week en een training van 2 lange weekenden. Daarnaast is er soms een afwijkende training. Je kan dan denken aan een trektocht, een zeilende of bijvoorbeeld een Huttentocht rondom Kandersteg. Houd de website en Social Media in de gaten, dan ben je altijd op de hoogte!

Gilwell Najaarstraining 2020

Gilwell B547 1

Kijk uit naar wat gaafs, geef je op voor deze Gilwelltraining in Brexbachtal! De datum en locatie staan zo vast als de Coronamaatregelen het toe laten, maar laten we ons vast verheugen op een week genieten van ontzettende vrijheid! Lees hier meer en geef je op!

Gilwell Voorjaar 2021

Gilwell B547

Inschreven is nog niet mogelijk, maar noteer de data vast in je agenda! 28 februari 2021 is de kennismakingsdag, van 4 t/m 7 maart is het eerste weekend en van 18 t/m 21 maart 2021 ben je welkom voor weekend 2.

Gilwell Kandersteg 2021

Kandersteg Insta quotes

Ben jij een avonturier en durf jij het aan om jouw Gilwelltraining in de mooie Scouting omgeving van Kandersteg te doen? Kijk dan verder!

Wil je op hoogte blijven?

Volg on dan op Facebook en Instagram en geef je op voor onze nieuwsbrief!

Ben je al Gilwellian? Sluit je dan aan bij onze Facebook groep

Mitchel volgde zijn training in Brexbachtal

"Mijn Gilwell training heeft me handvatten geboden om mijn grote leergierigheid en brede interesse juist positief in te zetten in een team. Ik weet nu wat mij drijft om me in te zetten voor Scouting en wat me energie geeft. Daar leg ik nu mijn focus."