100 jaar Gilwell in Nederland!

Om dat te vieren organiseren we verschillende bijzondere activiteiten en trainingen.
We organiseren twee speciale 100 jaar Gilwell trainingen in de zomer, waaronder één voor mensen die al eerder een Gilwell training hebben gedaan. We organiseren ook een grote reünie van 100 jaar Gilwell in Nederland op 22 en 23 september. Dit alles vindt plaats op Gilwell Ada’s Hoeve in Ommen, het terrein waar het in 1923 allemaal begon.

Houd de website Gilwell23.nl in de gaten voor meer informatie! 

Gilwell Voorjaarstraining 2024

Tijdens de voorjaarstraining 2024 gaan we spelen! Weet jij hoe je zorgeloos en schaterlachend kan genieten van een spel? In deze gilwelltraining is het thema dat je nooit te oud bent om te spelen. Door middel van spel gaan we samen ontdekken waar je krachten liggen en welke verbeterpunten je moet aanpakken om te groeien als scoutingleider. Lol maken en serieus spelen, zoals elke scout dat doet. Schrijf je in!

  • Kennismaking dag: zondag 25 feb, op het LSC in Leusden
  • Weekend 1: donderdagavond 29 feb t/m zondag 3 maart
  • Weekend 2: donderdagavond 14 mrt t/m zondag 17 maart

Bashnikim2

Gilwell Najaarstraining 2024

Heb jij zin in een avontuur en is het tijd voor een cadeautje voor jezelf? Noteer dan alvast deze data: 19 – 26 oktober 2024

Mitchel volgde zijn training in Brexbachtal

"Mijn Gilwell training heeft me handvatten geboden om mijn grote leergierigheid en brede interesse juist positief in te zetten in een team. Ik weet nu wat mij drijft om me in te zetten voor Scouting en wat me energie geeft. Daar leg ik nu mijn focus."