Ontmoeten

Gilwell is een avontuur waarin je samen met andere scouts stilstaat bij jezelf en jouw rol in een team of groep. Een Gilwell-training begint met ontmoeten.

Ontdekken

Na het ontmoeten ga je ontdekken. Dat doe je door samen met de andere deelnemers uiteenlopende en uitdagende groepsactiviteiten te ondernemen.

Ontwikkelen

Gilwell is leren door te doen. Al tijdens een Gilwell-training heb je de kans om ander gedrag veilig uit te proberen. 

We mogen weer! Eindelijk weer echt scouting, zoals we dat al ons hele leven doen. We hebben lange tijd in een kleine bubbel gezeten, in een soort winterslaap . Mijmerend over wat we allemaal hadden en ineens missen. Nu is het tijd om deze zomer wakker te worden en weer te starten! We gaan de zomer vieren. Deze zomer gaan we weer op pad, het is tijd voor jouw Gilwell. Kamperen in een tent, met elkaar genieten van het kampvuur, echte scouting activiteiten doen in een setting van bos maar ook zon, zee en strand.

Gilwell staat voor ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen. Wat hebben wij een zin om weer eens mensen te mogen ontmoeten en nieuwe dingen te mogen ontdekken, omdat dit weer kan en mag! En dat ontwikkelen krijg je er als bonus bij cadeau. Ga met ons mee om dit magische moment te beleven.

Kom uit je bubbel tijdens de Gilwell 2021 zomereditie training! Schrijf je hier in voor de eerste post lockdown Gilwelltraining.

   • 21-28 augustus 2021
   • Ergens in Nederland
   • €325,-*
   • Opgave via SOL

Geef je op small

Tof dat je er bent!

Dat betekent waarschijnlijk dat je interesse hebt in een Gilwelltraining! En dat is mooi want er staan weer een aantal gave trainingen op de agenda en er wordt hard gewerkt aan meer! Je vindt de verschillende mogelijkheden op de trainingen pagina. Mocht je er niet uitkomen en vragen hebben, dat kan je altijd contact met ons opnemen! 

 

 

Draag jij binnenkort je kralen?

kralen NB

Agenda

Team Gilwell geeft niet alleen trainingen. We zijn ook te vinden op verschillende evenementen van Scouting in Nederland.

2022

[VOL]Gilwell Voorjaar

[VOL] Gilwell Kandersteg


geef je nu op:
Gilwell Najaar 2022 
22 t/m 29 oktober