Ontmoeten

Gilwell is een avontuur waarin je samen met andere scouts stilstaat bij jezelf en jouw rol in een team of groep. Een Gilwell-training begint met ontmoeten.

Ontdekken

Na het ontmoeten ga je ontdekken. Dat doe je door samen met de andere deelnemers uiteenlopende en uitdagende groepsactiviteiten te ondernemen.

Ontwikkelen

Gilwell is leren door te doen. Al tijdens een Gilwell-training heb je de kans om ander gedrag veilig uit te proberen. 

Word jij graag uitgedaagd, verrast én ben je niet voor één gat te vangen? Dan is de Gilwell Treasure Hunt van 22 – 29 februari wat voor jou. Met bijzondere vervoermiddelen die kunnen variëren van huifkar tot kano en van busje tot step, doorkruis je met jouw subgroep heel Nederland. Onderweg sta je stil bij wat er op je pad komt; is het een schat of zoek je nog even verder? Alle elementen van een ‘gewone’ Gilwell training zitten er in, maar nu nét een tikkeltje spannender en exclusiever. Laat je meevoeren!

Informatie

  • Datum: 22 februari 2020 - 29 februari 2020
  • Locaties: Kriskras door Nederland
  • Kosten: € 305,00
  • Opmerking: Maximaal 2 deelnemers per Scoutinggroep of organisatieonderdeel

 Helaas! De training is volledig volgeboekt. Had je graag mee willen doen, dan kan je een poging wagen en je naam op de reservelijst laten zetten. Dat doe je door een e-mail te sturen. 

Tof dat je er bent!

Dat betekent waarschijnlijk dat je interesse hebt in een Gilwelltraining! En dat is mooi want er staan weer een aantal gave trainingen op de agenda en er wordt hard gewerkt aan meer! Je vindt de verschillende mogelijkheden op de trainingen pagina. Mocht je er niet uitkomen en vragen hebben, dat kan je altijd contact met ons opnemen! 

 

 

Draag jij binnenkort je kralen?

kralen NB

Agenda

Team Gilwell geeft niet alleen trainingen. We zijn ook te vinden op verschillende evenementen van Scouting in Nederland.

2020

Gilwell Najaar 17 - 24 oktober

2021

Gilwell Voorjaar 4-7/18-21 mrt 2021* 

Gilwell Kandersteg [wachtlijst]

Gilwell Najaar'21 16-23 okt.