Ontmoeten

Gilwell is een avontuur waarin je samen met andere scouts stilstaat bij jezelf en jouw rol in een team of groep. Een Gilwell-training begint met ontmoeten.

Ontdekken

Na het ontmoeten ga je ontdekken. Dat doe je door samen met de andere deelnemers uiteenlopende en uitdagende groepsactiviteiten te ondernemen.

Ontwikkelen

Gilwell is leren door te doen. Al tijdens een Gilwell-training heb je de kans om ander gedrag veilig uit te proberen. 

VOLGEBOEKT - Wachtlijst via SOL

Dus jij bent iemand die het avontuur zoekt! Jij hebt wellicht die droom dat je zeven werelddelen wilt zien of op een hoge bergtop wilt staan. De meesten van ons durven nooit te handelen naar onze dromen of ze zelfs maar te delen met anderen en toe te geven dat wij zulke diepere verlangens koesteren. Gilwell is gespecialiseerd in het organiseren en begeleiden van “berg”-beklimmingen. Wij hebben de deskundigheid in huis om jouw dromen realiteit te laten worden en werken met je samen om jouw doel te bereiken. Wij slepen je niet de berg op - je zal er hard voor moeten werken - maar wij zorgen ervoor dat jouw avontuur zo veilig en succesvol mogelijk kan verlopen. Mensen die iets durven te doen met hun dromen zullen iets heel bijzonders meemaken, iets dat niet met woorden valt te beschrijven. Ga met ons mee en beklim de berg van jouw dromen. -Rob Hall

Informatie

  • Kennismakingsdag 13 juni 2021
  • Cursusdagen 21 tot en met 28 augustus 2021, je kan 1 dag eerder aankomen en een dag later vertrekken.
  • Terugkomweekend 18-20 maart 2022

De kosten voor deze Gilwell bedragen € 650,-. Dat is inclusief zo ongeveer alles, maar zonder de reiskosten. Op de kennismakingsdag is er ruimte om afspraken te maken over carpoolen of andere reisvormen.

We verwachten dat deelnemers die zich inschrijven fysiek in staat zijn om meerdere dagen goed een berg op te bewandelen.

Tof dat je er bent!

Dat betekent waarschijnlijk dat je interesse hebt in een Gilwelltraining! En dat is mooi want er staan weer een aantal gave trainingen op de agenda en er wordt hard gewerkt aan meer! Je vindt de verschillende mogelijkheden op de trainingen pagina. Mocht je er niet uitkomen en vragen hebben, dat kan je altijd contact met ons opnemen! 

 

 

Draag jij binnenkort je kralen?

kralen NB

Agenda

Team Gilwell geeft niet alleen trainingen. We zijn ook te vinden op verschillende evenementen van Scouting in Nederland.

2021

Gilwell Kandersteg [wachtlijst]

Gilwell Brexbachtal 16-23 okt.