- Deze training is helaas volledig volgeboekt

Dus jij bent iemand die het avontuur zoekt! Jij hebt wellicht die droom dat je zeven werelddelen wilt zien of op een hoge bergtop wilt staan. De meesten van ons durven nooit te handelen naar onze dromen of ze zelfs maar te delen met anderen en toe te geven dat wij zulke diepere verlangens koesteren. Gilwell is gespecialiseerd in het organiseren en begeleiden van “berg”-beklimmingen. Wij hebben de deskundigheid in huis om jouw dromen realiteit te laten worden en werken met je samen om jouw doel te bereiken. Wij slepen je niet de berg op - je zal er hard voor moeten werken - maar wij zorgen ervoor dat jouw avontuur zo veilig en succesvol mogelijk kan verlopen. Mensen die iets durven te doen met hun dromen zullen iets heel bijzonders meemaken, iets dat niet met woorden valt te beschrijven. Ga met ons mee en beklim de berg van jouw dromen. -Rob Hall

Informatie

  • Kennismakingsdag juni 2022
  • Cursusdagen 13 tot en met 20 augustus 2022, je kan 1 dag eerder aankomen en een dag later vertrekken.
  • Terugkomweekend voorjaar 2022

De kosten voor deze Gilwell bedragen € 650,-. Dat is inclusief zo ongeveer alles, maar zonder de reiskosten. Op de kennismakingsdag is er ruimte om afspraken te maken over carpoolen of andere reisvormen.

We verwachten dat deelnemers die zich inschrijven fysiek in staat zijn om meerdere dagen goed een berg op te bewandelen.

 

Let op: In SOL komen nog oude data voor, dat kunnen we niet veranderen, maar wees gerust het gaat hier echt op die extra gave 2022 training!

Mitchel volgde zijn training in Brexbachtal

"Mijn Gilwell training heeft me handvatten geboden om mijn grote leergierigheid en brede interesse juist positief in te zetten in een team. Ik weet nu wat mij drijft om me in te zetten voor Scouting en wat me energie geeft. Daar leg ik nu mijn focus."